Vacatures


Op dit moment staan 2 functies vacant.

 

 

 

 

 

 

 

Vacature 1

November 2018.

 

Magazijnbeheerder / Koerier Los Picos BV

 

Los Picos

is importeur, groothandel en (exclusief) distributeur van Spaanse delicatessen. Wij zijn gevestigd in Nootdorp en importeren de beste en lekkerste producten uit alle delen van Spanje. Wij leveren onze producten door heel Nederland aan de horeca, groothandels, supermarkten, slagerijen en delicatessenwinkels. Het assortiment bestaat in hoofdlijnen uit:

Ham (varkensvlees Ibérico / Pata Negra en Serrano), Worsten (Ibérico), Vlees (Ibérico), Kaas (o.a. Manchego en Ibérico), Vis, Brood, Churros, Spaanse kroketjes, Empanadillas.

 

Ben jij

op zoek naar een uitdagende baan, ben je geordend en zit je graag op de weg? Dan is dit waarschijnlijk dé baan voor jou. Wij zijn op zoek naar een aanpakker voor gemiddeld 32 uur (verdeeld over de 5 werkdagen per week) die:

·         het voorraadmagazijn beheert;
·         bestellingen voorbereidt;
·         bestellingen bezorgt binnen Nederland;
·         wagenpark en materieel beheert.

.
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en voedselveiligheid staan bij Los Picos hoog op de agenda. Daarom verwachten wij dat je klantvriendelijkheid en kwaliteit leveren in je genen hebt. Om de voedselveiligheid te waarborgen is Los Picos gecertificeerd in IFS Broker en IFS Logistics. Jij krijgt een interne opleiding waarin je wegwijs wordt gemaakt in de producten, de dienstverlening en de voedselveiligheid.

 

Voldoe je aan de onderstaande eisen?

·         Representatief en klantgericht

·         Rijervaring in een grote bestelbus of bakwagen is een pré

·         Affiniteit met Spaanse delicatessen en horeca

·         Minimaal 3 dagen per week inzetbaar: maandag, donderdag en vrijdag.

·         Minimaal 1 jaar in het bezit van een Nederlands rijbewijs B

·         Minimaal 1.70m. i.v.m. Arbowet

·         Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

·         In staat om fysiek werk te verrichten en beschikken over een goede conditie

·         Woonachtig in directe omgeving van Nootdorp

 

Los Picos is een succesvol bedrijf met een prettige werksfeer en een enthousiast team waarin jij een bijdrage kunt leveren.

 

Wij bieden

uitdaging en afwisseling in werkzaamheden en uiteraard kun je rekenen op marktconform salaris en secundaire voorwaarden.

 

Heb je interesse

 

en ben jij de kandidaat die wij zoeken, neem dan contact met ons op. Je kunt t/m  maandag 19 november 2018 je sollicitatiebrief en CV (voorzien van een recente foto) per mail sturen naar helma.molenaar@procsys.nl

 

 


 

 

 

 

 

Vacature 2

November 2018

 

Salesmanager B2B

 

Los Picos is een groothandel en importeur in Spaanse delicatessen. Gevestigd in Nootdorp. Het bedrijf bestaat 8 jaar en heeft inmiddels een vooraanstaande solide plaats in deze nichemarkt verworven. Wij zijn op zoek naar een fulltime Salesmanager waarbij Spaans als 2e taal een pré is.

 

Los Picos

Los Picos B.V. is importeur, groothandel en exclusief distributeur van Spaanse delicatessen. Wij importeren uit alle delen van Spanje de beste en lekkerste delicatessen en leveren dit door heel Nederland aan restaurants, hotels, café’s, cateraars, slagerijen, traiteurs, groothandels, supermarkten en bedrijven. Onze missie is om exclusieve delicatessen voor iedereen beschikbaar te maken. Kijk voor meer informatie op www.lospicos.nl

 

Profiel Salesmanager

Voor de afdeling Verkoop  zijn wij op zoek naar een commercieel talent die ervaring heeft en technieken beheerst in het adviseren, het behouden en binnenhalen van zakelijke klanten. Je herkent de uitdagingen die groothandels en horeca hebben met het selecteren van delicatessen, waardoor je in staat bent om ze voor je te winnen en een vruchtbare relatie op te bouwen.

 

Met de juiste kennis en houding benader je, veelal telefonisch, klanten en prospects. Je weet als geen ander verkoopsignalen om te zetten in concrete orders. Daarnaast zorg je voor de verdere (administratieve) afwikkeling van het verkoopproces en ben je het eerste commerciële aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw sterke kanten zijn met name het op gestructureerde wijze beheren van huidige relaties en het werven van nieuwe. Tevens ben je in staat om Spaanse producten in te kopen voor de scherpste prijs en afgestemd op de behoeften van de klanten.

 

Jouw werk bestaat uit de volgende activiteiten:

 

1.      Marketing en Sales

Opstellen van een Sales- en Marketingstrategie en -plan. Opstellen van een targetplan. Maandrapportage met forecast opleveren voor managementdoeleinden. Het werven en behouden van klanten, aannemen van  bestellingen, marktonderzoek en (telefonisch) benaderen van potentiële klanten. Het actueel en aantrekkelijk houden van de website, webshops en social media (facebook, twitter en instagram).

2.      Administratie

Verwerken betalingen/bankafschriften, debiteurenbeheer en bestellingen/pakbonnen in Account View.

3.      Inkoop en logistiek

Los Picos heeft een netwerk van Spaanse producten. Wekelijks moeten bestellingen worden geplaatst en buitenlands transport worden geregeld. JIT en scherpe inkoopafspraken zijn belangrijke factoren.

4.      Magazijnbeheer en binnenlands transport

Tijdens drukke momenten helpen bij het ontvangst en opslaan van geleverde goederen, beheer magazijn, klaarzetten en evt. rondbrengen van bestellingen.

5.      Opbouwen van productkennis en feeling hebben met het vakgebied
Je onderhoudt zakelijke relaties door win-win situaties te creëren, over goede productkennis te beschikken, inlevingsvermogen te hebben, kunnen anticiperen op marktontwikkelingen, te handelen uit het belang van Los Picos, haar leveranciers en haar klanten.

6.      Omzet vergroten
Het vergroten van de omzet door strakke inkoop, inspelen op (latente) klantvraag, marktaandeel vergroten en efficiency in indirecte kosten.

7.      Kwaliteitsmanagement
Voor voedselveiligheid wordt Los Picos IFS Broker en IFS Logistics jaarlijks gecertificeerd. Je hebt een leidende rol in de voorbereidingen op de auditering. Het is belangrijk dat je zorgt dat de  kwaliteitsprocedures richting leveranciers, klanten en intern het bedrijf actueel en volledig zijn en worden nageleefd.

 

Functie-eisen

·          Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond op het gebied van Marketing en Sales.

·          Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Sales manager B2B.

·          Je hebt affiniteit met (Spaanse) foodproducten.

·          Je hebt een representatief voorkomen

·          Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands

·          Spaans als 2e taal in woord en schrift is een pré

·          Je werkt met MS-Office, Social Media, webshops en website en bedrijfssoftware (bij voorkeur VISMA AccountView)

·          Je beschikt over een rijbewijs B en bent gewend om auto te rijden

 

Competenties

·          Je bent in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken

·          Je beschikt over goede sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden en trekt klanten over de streep met je overtuigingskracht

·          Je bent gezond achterdochtig bij leveranciers en transportbedrijven en ziet uitdaging om de laagste prijs te krijgen zonder te verliezen op kwaliteit

·          Je bent in staat om kansen en mogelijkheden te zien en te creëren en je denkt oplossingsgericht

·          Je bent niet bang voor onbewandelde paden en hebt een winnaars mentaliteit

·          Je bent daadkrachtig en zet plannen om in concrete verkoopresultaten

·          Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het leuk om in een klein team te werken

 

Wij bieden je

·       Een basissalaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 3.000 - € 3.500

·       Jaarlijkse winstdelingsregeling tot € 4.200 per jaar

·       Een bijdrage aan je pensioenverzekering bij een vast dienstverband

 

Interesse?

Ben je enthousiast en heb je interesse in deze vacature? Stuur je sollicitatie met uitgebreide CV en pasfoto voor 19 november 2018 naar helma.molenaar@procsys.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helma Molenaar, via het telefoonnummer

 

070-3877182. Vragen mailen kan natuurlijk ook.