Bedrijfsinformatie ProcSys BV

 

 

ProcSys BV is gestart in 2001 en heeft inmiddels een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Oorspronkelijk is ProcSys een bedrijfskundig projectbureau dat zich in de loop der jaren verder heeft ontwikkeld en gespecialiseerd in Bouw- en Organisatieprojecten.

 

Met de juiste kennis en ervaring

ProcSys werkt met een flexibele schil van Professionals met minimaal een HBO-opleiding. Op deze wijze is ProcSys is staat om voor elke uitvraag en opdracht de juiste persoon te selecteren.

 

Klantwens staat voorop

ProcSys staat voor haar opdracht. Een man een man, een woord een woord. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Dat is de aanpak die wij nastreven.

 

Aandacht maakt alles mooier

Dat zegt IKEA in haar reclame en daar zijn wij het mee eens. Pas als je aandacht hebt voor je klant, dan pas weet je wat hem bezighoudt en wat hem beweegt. In onze projecten loopt deze insteek als een rode draad door de aanpak. Aandacht maakt alles mooier.

 

De omvang en complexiteit dagen ons uit

Wij houden van omvang en complexiteit. Daarom kan een project ons niet ingewikkeld genoeg zijn. Dan pas hebben wij het gevoel dat wij iets extra's te bieden hebben. Schroom niet om problemen bij ons neer te leggen. Wij hebben genoeg bagage.

 

Wij zijn u graag van dienst

Een tevreden klant is de kroon op ons werk. Wij denken graag mee, voeren graag uit en realiseren graag successen. Wij zijn u graag van dienst.

 


ProcSys BV

Waarom

Om meetbare oplossingen te realiseren. ProcSys staat voor een professionele projectaanpak bij complexe

organisatievraagstukken met een hoog afbreukrisico.

Hoe

Door naar organisaties aandachtig te luisteren. Met kennis en jarenlange ervaring. Haalbare businesscases en plannen ontwikkelen en realiseren, die leiden tot een succesvol eindresultaat.

Wat

Van het invoeren van een flexibel kantoorconcept tot het overall leiden van nieuwbouw. Van het leiden van Europese Aanbestedingen tot de borging van nieuwe producten en diensten. Van interim Facility Management tot het leiden van organisatie-optimalisaties.

 


Neem contact op

Adresgegevens

ProcSys BV

Laan van Ambacht 9

2631 RJ  Nootdorp

 

Bedrijfsgegevens
KvK 27308145
ProcSys BV is onderdeel van de Arcadia Groep BV

Contact

06-11387122

06-52036041

info@procsys.nl